Inchirierea masinilor din Bucuresti si imprejurimile sale

masina-dacia

In cazul in care esti turist in capitala sau te aflii aici din cauza unor sarcini pe care le ai de efectuat in cadrul locului de munca si nu detii o masina personala iti vei putea inchiria o masina cu care te vei putea deplasa oriunde vei avea nevoie.

Exista numeroase locuri din care vei putea gasi masini de inchiriat, spre exemplu: spatiul de inchiriere de masini aeroportul Otopeni. De aici vei putea inchiria numeroase modele de masini pentru o perioada de 1-3 zile, 4-6 zile, 7-13 zile sau mai mult de 14 zile. Pretul acestor inchirieri variaza astfel in functie de numarul de zile pentru care doresti sa inchiriezi autoturismul si de modelul autoturismului dorit pentru inchiriere. Spre exemplu, poti inchiria un Volskwagen Passat pentru o perioada de 1-3 zile cu doar 39 de euro/ zi sau un Skoda Octavia pentru 7-13 zile cu pretul de 27 de euro/ zi.

Exista numeroase domenii online ‘Rent a car Bucuresti’ care iti pun la dispozitie numeroase modele de autoturisme din diferite clase, cu transmisie si combustibil de care preferi. Poti selecta de asemenea data inchirierii autoturismului si data returnarii, astfel se va efectua un calcul total ce iti va spune cat vei avea de platit pentru inchirierea autoturismului dorit pentru deplasarea ta in diversele locuri in care va trebui sa ajungi.

Datorita numerosilor turisti existenti si a oamenilor deplasati in aceasta zona in cadrul unor activitati de la locul de munca este foarte important sa existe zone de ‘Car Rental’ in Bucuresti care sa fie intotdeauna la dispozitia clientilor si sa le ofere cele mai bune alegeri. Desi transportul public este disponibil, este mult mai usor sa accesezi anumite locuri daca ai o masina inchiriata.

Inchirierea de autoturisme este totusi considerata o varianta mai costisitoare pentru deplasarea ta in diversele locuri in care trebuie sa ajungi decat in cazul deplasariilor cu taxi-ul, cu autobuzele, cu metroul sau tramvaiele. Totusi, daca bugetul tau iti permite sa optezi pentru inchirierea unei masini va fi mult mai usor pentru tine sa te deplasezi in traficul aglomerat al capitalei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *