Tarta minune cu lapte condensat si lamaie
Cum ai reactiona daca ti-as spune ca poti face un desert extraordinar de delicios in [...]
Jan
Ceva rapid si gustos
Fiind o minunata zi de sambata, in care avem un pic de soare pe cer [...]
Tort cu crema de nuci si glazura de ciocolata
Ingrediente [...]
Scoarta cu nuci
Ingrediente pentru Scoarta cu nuci 3 oua mari, un pahar cu zahar, un pahar cu nuci [...]
Prajitura cu scortisoara
Ingrediente prajitura cu scortisoara Faina 250 g oua 4 buc praf de copt 1 plic [...]
Tarta cu nuci
Ingrediente tarta cu nuci BLATUL faina 300 g unt 200 g zahar 100 g galbenusuri [...]
Placinta cu prune
Ingrediente placinta cu prune Faina 500 g oua 6 buc unt 180 g lapte 200 [...]
Placintele cu visine
Ingrediente placintele cu visine Faina 500 g smantana 500 g oua 3 buc zahar tos [...]
Placinta cu mere
Ingrediente placinta cu mere Faina 350 g amidon 150 g unt (margarina) 250 g ulei [...]
Placinta cu caise
Ingrediente placinta cu caise Faina 180 g amidon 180 g zahar 300 g oua 6 [...]
Tort de portocale
BLATUL faina 300 g zahar 300 g unt 300 g oua 6 buc portocale 200 [...]
Tort de piscoturi si portocale
Ingredientele tortului de piscoturi si portocale Oua 8 buc zahar 400 g vin 200 ml [...]
Tort de ciocolata – varianta I
Ingrediente Tort de ciocolata – varianta I Blatul oua 6 buc zahar 300 g ciocolata [...]
2 Comments
Tort Moca
Ingredientele tortului Moca Blatul faina 200 g zahar 200 g cafea solubila(ness) 10 g (2 [...]
Inghetata de fragi
Ingrediente: 500 g fragi aleşi, 300 g zahăr, 3 dl apă, zeama de la 1 [...]
Clatite cu gem de caise si nuci
Din faina, lapte, sifon, oua, sare si 50 g zahar se prepara o coca, ce [...]
Inghetata napolitana
Se bat galbenusurile cu zaharul pana ce se fac crema. Se adauga albusurile batute spuma [...]
Parfait de vanilie
Se amesteca zaharul, laptele si ouale, se fierbe compozitia, amestecandu-se tot timpul, se ia de [...]
Parfait de portocale
Se amesteca zaharul cu laptele si ouale, pana ce compozitia s-a omogenizat, se pune la [...]
Parfait de ciocolata
Se amesteca zaharul cu laptele si cu ouale, pana ce compozitia s-a omogenizat, se pune [...]
- 1
- 2