Ce mai ruleaza la Cinema City Timisoara ?

Da, acest post este dedicat timisorenilor. Si nu e doar pentru femei. Vine weekendul si trebuie sa gasim rapid sursa de divertisment. Teatru, o iesire la restaurant cu prietenii, un concert, distractie in club ? Prea obisnuit ? Atunci incearca un film la Cinema City Timisoara. Noi iti spune ce se difuzeaza, tu alegi ce-ti place ! Urmatorul pas e sa suni pentru o rezervare. Weekendurile sunt foarte aglomerate la film !

Shutter Island – un film cu Leonardo DiCaprio. Nu prea potrivit pentru o seara romantica. Merge in schimb, de vizionat impreuna cu prietenii. Tema filmului poate crea cu usurinta dezbateri, la sfarsitul acestuia.

Spy Next Door – actiune marca Jackie Chan. Actiune cu zambetul pe buze, as spune, pentru ca Jackie stie cum sa ne faca sa radem. Unii ar spune ca e un film pentru familii si copii. Eu cred ca te poate bine dispune, indiferent cu cine-l urmaresti.

Micmas РAndré Dussollier intr-un film de aventura. E mai putin mister decat in alte filme ale lui Jean-Pierre Jeunet ( stim ca francezilor le place sa fabuleze ) iar tema este putin groaie. Tot timp pierdut pentru dezbatere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *