21 de metode pentru a fi inspirat

Sunt atatea modalitati pentru a gasi inspiratie in viata noastra de zi cu zi iar asta nu necesita neaparat o suma enorma de bani sau timp. Depinde de preferinte, as zice .

Cea mai importanta cerinta este sa deschizi ochii sufletului si sa alegi sa vezi intr-o lumina noua viata si minunatiile ei naturale. Ia-ti cateva momente doar pentru tine si observa natura, mediteaza, roaga-te, limpezeste-ti mintea, rade cu pofta…pur simplu, relaxeaza-te. Priveste rasaritul si apusul din cel mai bun unghi posibil.

Daca vrei, citeste o carte sau cateva citate inspirationale care te ajuta sa crezi in frumusetea si magia vietii. Exprima-ti recunostinta catre cei pe care ii cunosti. Plimba-te in locurile speciale care te fac sa te simti conectata cu natura. Bucura-te de imaginea si mirosul unei privelisti, a unei gradini sau pur si simplu locuri cu multa verdeata. Admira o opera de arta sau o priveste o fotografie ce te indeamna sa speri si sa fii fericita. Lasa culorile si imaginile sa-ti ridice spiritul. Aseaza-te langa o casacada sau pe o plaja si simte toate sentimentele pozitive si pure emanate de apa.

Zambeste des, chiar si cand nu-ti vine a zambi.

Doar faptul in sine iti va schimba intreaga zi. Spune cuiva ca-l iubesti, si crede ce spui. Permite-le si altora sa-si manifeste dragostea pentru tine. Suna sau chiar iesi cu un prieten vechi, amintiti-va impreuna de o intamplare vesela si dati drumul memoriilor fauritoare de bunastari. Cinsteste-te cu un film, o piesa buna de teatru sau participa la un eveniment alaturi de cei dragi.

Nu-i asa ca viata e frumoasa? Eu stiu asta, poate si tu stii asta, dar sunt multi dintre noi care inca nu stiu asta.

21 de metode pentru a fi inspirat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *