Cristalele si intentia

Am primit un mesaj de la Bunicuta, pe care vi-l impartasesc si voua

Bunicuta zice ca nu este necesar sa stim cum functioneaza cristalele dar putem avea incredere in ceea ce scrie aici:
dupa cum stim deja, cristalele stocheaza informatia sau intentia, fapt cunoscut si de oamenii de stiinta, cu precadere cei care au creat ceasuri, calculatoare si cipuri inteligente.

In acest moment, Pamantul de schimba. Ii putem asemana schimbarea cu o nastere puternica. Noi trebuie sa sustinem Mama Pamant, pentru viitorul nostru. Tot auzim in stanga si in dreapta ca va fi pace, iubire si incredere dar si noi trebuie sa sustinem aceasta transformare ce are loc acum.

Tot ce avem de facut este sa vrem. Apoi, sa facem rost de un cristal. Cat de mic, nu conteaza marimea acestuia. De exemplu daca luam o bucatica de cuart, o punem intr-o punga (invelitoare) de piele sau orice alt material natural (dar in nici un caz metal) si il punem la gatul apropiatilor nostri, al iubitelor/iubitilor nostri si ai copiilor nostri. Planeta are nevoie sa simta prezenta iubitoare a oamenilor si a cristalelor incarcate astfel.

Este foarte important sa facem acest lucru, ca o mare familie. Zi si noapte. Si tineti minte ca acest cristal ne leaga de energia Mamei Pamant.

Inainte de a pune cristalul la gat, sa-l tineti in mainile voastre si sa va rugati din toata inima, faceti asa cum pentru voi inseamna a va ruga. Apoi, purtati aceasta aceasta bucatica din corpul Mamei Pamant, in jurul gatului, in felul acesta energia stocata din toate cristalele de pe planeta sa va fie transmisa si voua si sa va unifice. E ca o baterie pe care o incarcam cu iubire. Apoi, ii dam drumul in apa. Vom sti mereu unde se afla…se va activa imediat pentru a trimite iubirea si bunatatea noastra in apa.

Va rog deasemenea sa trimiteti informatia la toate persoanele pe care le iubiti. Prin acest mesaj, ne vom lega mai puternic. Ne vom apara mama si pe noi insine cu iubire, prin iubire.

Cristale mai mari pe care le aveti pe acasa, le-ati cumparat fara sa stiti, pentru aceste timpuri. Ni se cere sa le umplem cu iubire pentru Pamant, cu toata bunatatea noastra si sa le dam drumul pe cursurile de apa din apropierea noastra. Prin apa, Pamantul va afla repede cat de mult il iubim, ca avem incredere si bunavointa fata de el.

cristalele si intentia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *