Program TV – ProTV – 12 ianuarie 2013

Programul TV pentru postul TV Pro TV pentru data de 12 ianuarie 2013

5:30 – Happy Hour

7:00 – Stirile ProTV

10:00 – Cu un pas inante (Serial, 2007)

În Academia de Arte ale Spectacolului “Carmen Caragiu” îşi va face spectaculos prezenţa trupa Simplu, împreună cu Marius Moga, care-şi interpretează propriile roluri.

Ca şi în realitate, băieţii sunt prietenii lui Seba (Smiley) şi apar pe holurile elitistei şcoli pentru a se lansa în muzică. Băieţii vin tocmai din Piteşti, pentru că Seba le-a promis că îi va ajuta să se întâlnească cu Marius Moga pentru a le face o piesă. Numai că gaşca de prieteni apare în Academie în cel mai prost moment cu putinţă, mai precis, exact în timpul vizitei patronului şcolii, Virgil Maier (Vlad Rădescu). Chiar dacă directoarea Vera Maier (Elvira Deatcu) îl avertizează pe Seba să nu-şi lase prietenii să “zburde” pe holuri în timpul vizitei şefului, prietenii apar exact când nu trebuie, ceea ce-l pune în încurcătura pe Seba, care spune cu nonşalanţă că nu-i cunoaşte.

Pentru că se dezice de prietenii de o viaţă pentru a-l mulţumi pe patron, Olivia îl ceartă pe Seba, iar el ajunge să se simtă vinovat, pentru că îşi dă seama că nu trebuie să uite de unde a plecat şi cât de importantă este prietenia în viaţa unui om.

10:30 – Cu un pas inainte (Serial, Romania, 2007)

11:00 – Vrajitoarele din Oz (The Witches of Oz, Serial, 2007)

Vrăjitoarele din Oz urmăreşte aventurile unei Dorothy Gale mature, care acum este o autoare de succes a cărţilor pentru copii şi se mută din Kansas în New York-ul zilelor noastre. Dorothy îşi dă seama repede că toate cărţile ei pentru copii sunt bazate pe amintiri reprimate din copilărie şi că întâmplările din Oz sunt foarte, foarte reale. Când vrăjitoarea rea din vest apare în Times Square, Dorothy trebuie să găsească curajul s-o oprească. Această miniserie specială îl are în rolul principal pe Christopher Lloyd, de trei ori câştigător al premiului Emmy (cunoscut mai ales pentru rolul Dr. Emmet Brown din triologia Înapoi în viitor), care îl interpretează pe Vrăjitorul din Oz.

13:00 – Stirile ProTV de la ora 1

13:05 – Un sarut adevarat (Never being kissed, Comedie, 1999)

Jossie are 25 de ani, a fost întotdeauna foarte conştiincioasă spre tocilară şi are multe ambiţii profesionale, dar cu dragostea n-a stat prea bine până acum. Pe scurt, nici măcar n-a fost vreodată sărutată cu adevărat. Viaţa ei se schimbă radical când i se cere să scrie nişte articole despre viaţa “adolescenţilor din ziua de azi” şi e trimisă “sub acoperire” într-un liceu. Nici nu se putea un coşmar mai cumplit pentru ea, care credea că a scăpat de umilitorii ani ai adolescenţei şi mai ales de locul unde i-a trăit! Lucrurile nu merg deloc bine la început, dar cu ajutorul fratelui ei , Rob (David Arquette), care se amestecă şi el printre elevi, Jossie nu numai că scapă de starea depresivă care o pândeşte, dar reuşeşte să se redescopere şi să obţină încrederea şi siguranţa de sine care îi lipseau.

15:00 – Hudson Hawk (Comedie-Actiune, 1991)

Povestea începe în timpul perioadei renascentiste, când Leonardo Da Vinci a a inventat un dispozitiv menit să transforme plumbul în bronz. Numai că, în loc de bronz, plumbul este transformat în aur. Conştient de repercursiunile pe care le poate avea invenţia, Da Vinci ascunde bucăţi mari din aparat în trei din lucrările sale.

Revenim în zilele noastre, când faimosul hoţ cunoscut sub numele Hudson Hawk tocmai este eliberat din închisoare, după ispăşirea unei pedepse de zece ani. Hotărât să se cuminţească, planurile lui Hudson Hawk sunt date peste cap de doi bogătaşi care vor să recupereze invenţia lui Da Vinci şi să distrugă în felul acesta sistemul monetar internaţional. Hudson trebuie să accepte noua provocare, întrucât viaţa partenerului său este în pericol. În aventurile către descoperirea ”comorii”, drumul i se intersectează deseori cu cel al restauratoarei de artă Anna Baragli. Prea des pentru ca între cei doi să nu se înfiripe o povestioară haioasă de dragoste.

17:00 – Capitanul Ron (Captain Ron, Comedie, 1992)

Familia de orăşeni Harvey moşteneşte un iaht vechi, care a aparţinut actorului Clark Gable. Însoţiţi de copii, soţii Harvey decid să facă o călătorie pe mare, avându-l drept însoţitor pe ciudatul, dar simpaticul Căpitan Ron. Viaţa alături de acesta va fi pentru ei un lung şir de aventuri neprevăzute, dar pline de haz.

19:00 – Stirile ProTV

20:30 – Evadatul (The Fugitive, Actiune, 1993)

Inspirat din serialul cu acelaşi nume, în vogă în anii ’60, filmul aduce în faţa telespectatorilor povestea doctorului Richard Kimble care, deşi complet nevinovat, este arestat şi condamnat pentru uciderea sângeroasă a soţiei sale.

În timp ce Kimble (jucat excelent de Harrison Ford) este mutat din oraşul său natal spre închisoarea din Chicago, autobuzul cu care este transferat este implicat într-un spectaculos accident, intrând în coliziune cu un tren (de menţionat că acest accident e considerat drept cea mai reuşită scenă de gen filmată până la data respectivă). Supravieţuitor al acestui dezastru, Kimble evadează şi porneşte pe urmele celui pe care îl crede vinovat de moartea soţiei sale.

Iar pe urmele sale porneşte şeriful Sam Gerard (Tommy Lee Jones), care se foloseşte de numirea sa în fruntea acestui caz pentru a-şi face campanie la televizor. El anunţă public că are de gând “să scormonească fiecare depozit, fiecare cuşcă de câine” pentru a-l găsi pe Kimble şi a-l aduce în faţa justiţiei.

Filmul oferă spre final surpriză după surpriză, inclusiv în ceea ce priveşte identitatea adevăratului criminal.

22:45 – Drumul spre pierzanie (Road to perdition, Politist, 2002)

Mike este mâna dreaptă a şefului crimei organizate locale, John Rooney. Viaţa sa ia o întorsătură nebănuită când fiul de 12 ani e martor la crima săvârşită de băiatul şefului şi trebuie eliminat. Cei doi pornesc la drum, hăituiţi şi de criminalul trimis să-l elimine pe Mike. Acesta trebuie să fie cu un pas înaintea tuturor, ca să se răzbune.

1:00 – Evadatul (The Fugitive, Actiune, 1993) –reluare

3:00 –  Drumul spre pierzanie (Road to perdition, Politist, 2002) – reluare

program tv protv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *