Cum arata dupa 11 ani Gabrielle din Xena, Printesa Razboinica

In perioada 1995-2001, unul dintre cele mai apreciate seriale din lume a fost Xena: Warrior Princess, aventurile frumoasei razboinice fiind urmarite cu maxim interes de milioanele de fani.

Alaturi de Xena a fost intotdeauna prietena sa, Gabrielle, personajul sau fiind interpretat de Renee O’Connor, actrita care acum a ajuns la varsta de 41 de ani.

Nascuta in Texas, Renee si-a inceput cariera artistica la varsta de 16 ani, dupa ce a aparut intr-o serie de reclame si a primit roluri minore in diverse productii locale.

gabrielle

Actrita a reusit sa atraga atentia producatorilor importanti de la Hollywood dupa auditia pentru rolul tinerei Deianeira din filmul Hercules and the Lost Kingdom. Datorita acestei performante, Robert G.Tapert si Sam Raimi au cooptat-o pentru serialul Xena: Warrior Princess, unde a interpretat-o pe Gabrielle, cea mai buna prietena a Xenei.

Acesta a fost ultimul proiect important al lui Renee O’Connor, actrita care a fost casatorita cu Steve Muir pana in 2005, apoi a inceput o relatie cu Jed Sura. Cu primul sot, Renee are un baiat, Miles William, iar din cea de-a doua casatorie o are pe Iris Sura.

Dupa 11 ani, actrita arata inca la fel de bine, chiar daca actoria a trecut pe planul secund:

gabrielle 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *