Balerini cu baretă

Ideali pentru un look feminin şi delicat

Balerinii reprezintă una dintre obsesiile femeilor în ultimul timp. Nu contează dacă chiar îi cumperi sau doar îi priveşti de fiecare dată când treci pe lângă vitrina lor din mall. Aceştia sunt chic, practici, iar modelele sunt atât de diverse încât poţi să îţi alegi perechea potrivită pentru ţinute sport, ţinute de zi, ţinute office sau elegante.

Astăzi vom povesti despre balerinii cu baretă.

Dacă eşti mică şi plinuţă este ceva mai greu să îţi găseşti pantofii potriviţi. Un toc simplu este tot ce ai nevoie, însă dacă eşti fană a balerinilor cu baretă, trebuie să uiți de ei deoarece bareta nu va face altceva decât să dea iluzia unor picioare mult mai groase decât în realitate. Aşadar, în acest caz optează pentru modele simple, clasice de balerini.

Dacă ai gleznele subţiri, balerinii cu baretă vor da un aer sexy picioarelor tale. Optează, totuşi pentru modele clasice, cu botul rotunjit, şi evită-le pe cele cu vârful alungit deoarece îţi pot alungi prea mult talpa.

Cel mai cool model de balerini cu baretă în tendinţe:

Balerinii cu vârf ascuţit şi cu baretă pe glezna reprezintă una dintre tendinţele acestui sezon. Au un aer cu adevărat irezistibil. Bareta îţi va oferi un plus de support, iar vârful balerinilor un plus de eleganță. Poţi opta pentru balerini cu baretă subţire, mai groasă sau în formă de T sau X, în funcţie de preferinţele personale. Noi recomandăm balerinii cu baretă foarte subţire în jurul gleznei. Sunt mult mai stilaţi şi finuţi.

Poţi purta aceşti balerini cu blugi scurţi, pantaloni lungi skinny sau fuste mini. Încearcă să nu îi combini cu fuste midi sau cu pantaloni trei sferturi deoarece există posibilitatea de a te face să pari mai scundă.

De asemenea, recomandarea noastră este de a opta pentru modele simple de balerini cu baretă, monocrome şi să le laşi deoparte pe cele cu imprimeuri opulente. În acest fel ai garanţia  că vei putea asorta balerinii cu cât mai multe articole din garderobă. Balerinii cu baretă pe gleznă într-o nuanţă nude sunt cei mai potriviţi în garderoba feminină.

După cum ţi-ai dat seama, balerinii cu baretă sunt la modă şi foarte versatili, aşa că nu trebuie să eziţi să îi adaugi şi la colecția ta de pantofi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *