Blugi cu talie înalta clasici

Valorifică-le la maxim potenţialul!

Blugii clasici cu talie înaltă fac parte din piesele atemporale, însă în acest sezon s-au transformat într-o adevărată obsesie. Nu este nimic mai cool şi mai fresh decât o ţinută compusă dintr-o pereche de blugi clasici cu talie înaltă şi un top scurt ultra-sexy.

Să nu mai menţionăm că aceşti blugi fac mâna bună cu orice alt idem vestimentar, de la cămăşi albe lejere până la rochii gen slip dress.

Poţi asorta o pereche de blugi cu talie inalta clasici cu orice, important este să le valorifici la maxim potenţialul.

Iată cum poţi purta cu stil aceşti blugi în sezonul de primăvară 2018:

La job

Chiar şi la un loc de muncă unde ţinuta oficială este obligatorie, aceşti blugi se vor potrivi de minune. Poarta-i împreună cu o cămaşă simplă, albă sau cu o bluză pe gât într-o nuanţă neutră. Completează ţinuta cu nişte pantofi simpli cu toc. Dacă dress code-ul este mai permisiv, poţi chiar să asortezi blugii la cămăşi în diverse culori, la bluze elegante în forme asimetrice, la pantofi în nuanţe pastel sau cu bluze tip tunica încinse cu brâuri late.

La plimbare

Blugii cu talie înalta clasici sunt ideali pentru ţinutele relaxate, de zi cu zi. Prin versatilitatea lor, îi poţi combina cu absolut orice bluză din şifonierul tău! Poarta-i cu cămăşi în carouri, tenişi, tricouri cu imprimeuri haioase, hanorace cu glugă, botine cu talpa joasă, cizme înalte, cardigane. Posibilităţile sunt nenumărate!

La party

La o petrecere sau pentru o noapte petrecută în club aceşti blugi sunt perfecţi. Dacă adaugi şi un top sexy, într-o nuanţă puternică sau cu accente metalice, ai succesul asigurat. Poţi opta pentru un top simplu, la care să adaugi un colier statement, sau poţi alege un top structurat care nu are nevoie de prea multe accesorii. Scoate blugii în evidenţă prin adăugarea unei curele subţiri şi prin asortarea unor pantofi cu toc înalt la întreaga ţinută.

Blugii cu talie înaltă clasici sunt ideali dacă vrei să dai impresia unei siluete mai înalte şi suple. Iar dacă îi porţi şi cu pantofi cu toc efectul este garantat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *