Pantaloni de in pentru femei

Cu toții știm că pantalonii de in sunt o piesă mai rar purtată pentru că poate părea greu de asortat, dar vrem să demontăm acest mit și să îți propunem câteva idei de a purta pantaloni de in pentru femei!

Dacă îți dorești să ieși din tipare și să abordezi o piesă mai deosebită, îți propunem să alegi o pereche de pantaloni de in cu imprimeu. Cele mai populare și la modă sunt cele în dungi care au și avantajul că te vor face să pari mai înaltă și îți vor alungi silueta. Pornind de la acest model de bază sunt disponibile o mulțime de variațiuni care implică mici detalii și elemente care fac fiecare piesă să fie unică. Spre exeplu, poți alege un model care are un cordon în talie și pe care îl poți lega în jurul pantalonilor. Poate părea un lucru mic, dar care va face diferența între o pereche simplă și una deosebită.

O pereche de pantaloni de in pentru femei într-o culoare veselă nu ar trebui să te intimideze. Cu atât mai mult cu cât este foarte ușor de asortat și purtat. Cea mai simplă regulă pe care trebuie să o ții minte este că niciodată nu vei da greș cu un top alb, simplu. Fie că vorbim de o pereche de pantaloni imprimați sau într-o culoare puternică, un tricou sau o bluză albă va veni mereu în ajutorul tău și te va scoate din impas. Dar dacă este alb nu înseamnă că trebuie să fie și simplu, ci poți căuta modele care au un mic detaliu de genul volanelor sau a inserțiilor care vor face diferența.

Cel mai potrivit sezon pentru a purta pantaloni de in pentru femei este cu siguranță vara, dar dacă îți dorești și vremea îți permite, poți integra o astfel de piesă și într-o ținută de început de toamnă. Alături de un pulover și o pereche de mocasini poți compune o ținută perfectă pentru ultimele zile călduroase din sezon.

Poate nu este atât de cunoscut faptul că pantalonii de in se găsesc în foarte multe culori și imprimeuri chiar dacă cele mai populare sunt nuanțele neutre și culorile naturale precum bej, alb sau kaki. Te sfătuim să alegi culoarea și imprimeul care ți se potrivește și să dai frâu liber imaginației pentru a crea ținute stylish!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *