Cămăși casual cu mânecă scurtă

Întâmpină vara cu stil!

Pe timpul verii, cu toții căută să purtăm piese cât mai subțiri, ușoare și răcoroase, iar aceasta este descrierea perfectă pentru cămășile casual cu mânecă scurtă.

Odată cu venirea verii, garderoba tuturor suferă câteva modificări, în sensul că punem deoparte hainele groase și facem loc pentru cele subțiri, fie din sezoanele trecute, fie profităm de ocazie pentru a ne achiziționa ceva nou. Cămășile casual cu mânecă scurtă revin în fiecare an în forță și își păstrează locul în topul celor mai purtate cămăși pentru că nu necesită o atenție deosebită, iar outfiturile pe care le poți compune alături de ele sunt nenumărate.

Alături de o fustă petrecută, sau cloș, o camasa casual albă aste tot ce îți poți dori într-o zi călduroasă. Nu doar că nu atrage căldura, dar bumbacul din care majoritatea sunt confecționate vor crea o barieră de protecție între razele soarelui și pielea ta.

O alternativă perfectă de cămăși casual cu mânecă scurtă este cea cu mânecile picate. La un asemenea model nu vei putea delimita în mod clar mânecile, dar umerii picați vor da impresia unor mâneci scurte. Acest tip de cămașă este exact la limita dintre o piesă cu mâneci și una fără, iar pentru zilele însorite este alegerea cea mai potrivită pe care o poți face. O culoare nude, caldă este perfectă pentru a fii asortată alături de clasicul alb sau negru sau poți crea contraste deosebite alături de nuanțe puternice.

Dacă încă nu ai reușit să îți achiziționezi modele noi de cămăși casual cu mânecă scurtă, îți sugerăm o soluție foarte simplă și deloc costisitoare: poți transforma o cămașă cu mânecă lunga într-una cu mânecă scurtă extrem de rapid: fie tai mânecile la lungimea dorită, fie rulezi mânecile de-a lungul brațului până ajungi la nivelul pe care ți-l dorești. Un astfel de model va crea ținuta casual perfectă pentru o ieșire în oraș, o plimbare în parc, sau chiar o zi la locul de muncă dacă nu ai un cod vestimentar strict impus.

Faptul că poți purta cămăși casual cu mânecă scurtă în atât de multe combinații și în atât de multe situații, face din ele piese foarte versatile pe care trebuie să le ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *