Ce cumpără bărbații versus ce cumpără femeile în preajma sărbătorilor

În perioada sărbătorilor totul se învârte în jurul cumpărăturilor. Fie că e vorba de cumpărături pentru mesele festive, decorațiuni, mici renovări în jurul casei, cheltuiala este destul de mare și e destul de importantă întocmirea unei liste bine puse la punct.

Sigur că există și o mare diferență între ce cumpără un bărbat și ce cumpără o femeie, bugetul alocat fiind și acesta foarte diferit.

Ce cumpără bărbații în preajma sărbătorilor

Bărbații sunt mult mai practici și preferă să cumpere doar strictul necesar. Mai rar pun pe liste obiecte care sunt mai degrabă un moft, iar când o fac, de multe ori sunt produse alimentare sau băuturi fine. Ei nu sunt preocupați de felul în care este decorată casa.

Dacă globurile din brad sunt aceleași ca și anul trecut sau dacă pernele seamănă prea bine cu cele două rochii de catifea purtate la nunta celei mai bune prietene. În schimb bărbații cumpără cadouri pe ultima sută de metrii ceea ce înseamnă că vor plăti mai mult pe acestea decât partenera lor dacă ar cumpăra același lucruri.

Femeile sunt preocupate de detalii

De la alegerea unei rochii roșii perfecte, a manichiurii, a preparatelor culinare până la decorațiunile din casă, din brad și felul în care sunt puse șervețelele pe masă,  doamnele acordă atenți fiecărui mic detaliu pentru ca totul să fie perfect.

Din acest motiv ele cheltuie un buget mai mare, însă mult mai optimizat reușind să cumpere mult mai multe lucruri decât ar fi cumpărat un bărbat de aceeași sumă.

Majoritatea cadourilor sunt luate din timp, ceea ce înseamnă că a profitat de oferte reușind să facă destul de multă economie. A făcut o listă bine pusă la punct căutând apoi cele mai bune prețuri pentru produsele pe care dorea să le achiziționeze. Ocupându-se din timp de tot ceea ce înseamnă petrecerea de Crăciun, nu a trebuit să cumpere la supra preț pe ultima sută de metrii.

Sigur că la final se vede și rezultatul. O casă minunat decorată, o doamnă aranjată cu toate cadourile potrivite puse sub brad, iar domnul rămas cu gândul că anul următor se va ocupa și el din timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *