La cumparaturi

Mersul la cumparaturi poate fi cea mai buna terapie sau poate fi un moment plin de tensiune si nervi, in functie de starea, cheful si disponibilitatea noastra de a merge la cumparaturi.

De obicei daca vorbim de femei care merg sa-si cumpere diverse lucruri pentru ele, atunci e clar ca vorbim de o “terapie”, insa daca vorbim de barbati care merg alaturi de femei la cumparaturi sau chiar de femei care fac cumparaturi “pentru casa”, atunci lucrurile pot fi adevarate cosmaruri.

Ce e de facut pentru situatiile in care trebuie sa mergi la cumparaturi, dar nu ai niciun chef? Ei bine, lucrurile sunt destul de simple si cer organizare:

  1. Stabileste o zi in care sa te duci sa faci cumparaturile care nu-ti fac placere. Asa vei evita sa prelungesti starea proasta pe parcursul intregii saptamani.
  2. Gandeste-te de acasa care sunt locurile din care trebuie sa-ti faci cumparaturile si stabileste un traseu aproximativ. Ar fi de preferat sa alegi magazinele aflate cat mai aproape de casa. Vei evita astfel sa pierzi timpul alergand dintr-o parte in alta.
  3. Pregateste din timp o lista cu ce trebuie sa cumperi, pentru a nu te trezi mai tarziu ca ai uitat sa cumperi ceva si, in plus, eviti astfel sa cumperi lucruri de care nu ai nevoie.
  4. Stabileste un buget aproximativ si incearca sa te incadrezi in el.

Organizandu-te vei reusi sa faci din cumparaturi o activitate mai putin neplacuta.

la cumparaturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *