Rochia potrivita pentru nunta

Chiar daca e aproape finalul lunii Octombrie, sezonul de nunti inca nu e gata. Sunt nunti planificate pana la aproape de luna decembrie, cand deja sezonul e mai linistit pana in luna martie a anului viitor. Daca ai fost invitata la o nunta, am zis sa iti venim in ajutor cu cateva tinute pe care le poti purta la o nunta la care vei participa intr-un viitor apropiat. Asa ca sa lasam prea multa vorba si punem cateva imagini: iata cateva rochii pe care le poti purta la o nunta.

Sunt multe tipuri de rochii pentru nunta din care poti alege. In primul rand, e important sa stii care e tematica nunti. Pentru ca in functie de tematica iti poti alege corespunzator rochia. Fie ca e rochie lunga, rochie scurta, decoltata sau clasica, totul e sa stii de o tematica.

Apoi trebuie sa iti alegi si o culoare potrivita, ca sa fii in ton cu tema nuntii. Recent am fost la o astfel de nunta, iar domnisoarele de onoare aveau toate rochiile albastre, de aia e important sa stii care e tematica nuntii, ca sa stii ce tip de rochie sa iti alegi in functie de aceasta. Logic, partenera a purtat tot o rochie albastra, ca sa fie in ton.

Nu mai spun ca trebuie sa ai grija ca rochia sa fie potrivita pe marimile tale, dar in mare majoritatea magazinelor online cam au dimensiunile precise, pentru ca stiu ca acestea se cauta. In plus, acestea sunt puse pe modele. Dar daca ai dubii, mai bine comanzi o rochie din timp, pentru a avea timp sa o returnezi si sa iti cumperi una pe marimile potrivite. De asemenea, e foarte util sa te masori inainte se a cumpara ceva, daca vrei sa te scutesti de viitoare probleme.

In rest, tot ce mai putem sa recomandam e sa iti alegi una din rochiile Gucci, Marina, Asos sau Jarley care iti place si sa te distrezi la nunta asa cum trebuie. Dar fara excese, ca se vor simti a doua zi, fie ca e vorba de alcool sau mancare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *