Cămăşi de in pentru femei

Este cămaşa de in o piesă esenţială în garderoba feminină?

Inul este un material foarte uşor şi răcoros, ideal pentru anotimpul călduros. O cămaşă de in este esenţială in garderoba unei femei care desfăşoară muncă de birou, deoarece poate oferi un aer relaxat, păstrând in acelaşi timp şi un look cu o notă profesională.

Unde port cămaşa de in?

Cu toate aceasta, cămaşa de in nu se poartă doar la birou. Ea este potrivită chiar şi pentru ţinutele casual, insă nu se potriveşte mai deloc ţinutelor elegante.

La birou cămaşa de in se poate purta cu pantaloni chino, cu blugi sau cu fuste. Desigur, acestea trebuie să fie potrivite mediului in care lucrezi.

De zi cu zi ai aceleaşi variante, adică: pantaloni şi fuste, insă poţi opta pentru mai multe modele, mai cuminţi sau mai noncoformiste in funcţie de stilul vestimentar pe care obişnuieşti să îl abordezi.

Încheiată până la ultimul nasture şi asortată cu o pereche de blugi şi unei perechi de tenişi, va compune o ţinută tomboy foarte chic. Pentru o ţinută şi mai atractivă optează pentru o cămaşă de in cu motive tradiţionale şi poart-o alături de o fustă tip skater şi o pereche de balerini sau nişte sandale.

Cum se îngrijeşte cămaşa de in

Trebuie să ştii totuşi, inainte de a-ţi achiziţiona o cămaşă de in că acest material este foarte pretenţios şi pentru a-ţi păstra cămaşa intr-o condiţie mai bună o perioadă mai indelungată de timp, trebuie să îi acorzi ingrijirea necesară. De obicei, cămaşa de in trebuie spălată la mână, cu apă călduţă şi cu detergent lichid special pentru materiale mai delicate. Dacă eşti foarte ocupată şi vrei totuşi să foloseşti maşina de spălat, asigură-te că temperatura nu depăşeşte 30 de grade.

Nu stoarce cămaşa de in, pentru că se va uza mai repede!

Pentru a te bucura de o apariţie fără cusur, calcă-ţi intotdeauna cămaşa de in. Pentru a se călca foarte bine şi pentru a nu-ţi rămâne nicio cută, umezeşte cămaşa inainte de a o călca, insă nu inainte de a o intoarce pe dos.

Pe piaţă nu sunt disponibile foarte multe modele de camaşi de in pentru femei. Cele mai populare sunt cele albe şi cele cu motive tradiţionale. Vestea bună este că pentru a păstra look-ul autentic al acestei cămăşi cel mai bine este să optezi pentru unul din cele 2 modele menţionate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *