Rochia de vară pentru gravide

Poartă rochii drăguțe și în timpul sarcinii

 

Perioada sarcinii este pentru o femeie una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții, însă corpul trece prin transformări uimitoare. Odată cu aceste schimbări, hainele pe care le purtai în mod normal nu îți mai sunt bune și trebuie să te adaptezi la noua etapă cu ținute pe măsură.

Din fericire, există atât de multe variante de ținute pentru gravide, încât cu siguranța vei găsi ceva pe gustul tău. Ceea ce își dorește o femeie încărcinată cel mai mult este să se simtă comod în hainele pe care le poartă. Pe lângă inconvenientele pe care o sarcină le aduce cu sine, nu mai ai nevoie și de haine care nu îți vin bine sau în care te simți incomodă. O rochie potrivită pentru activitățile de zi cu zi, dacă îți permite contextul, este cea de tipul unui maiou care se mulează pe formele corpului tău. Astfel de rochii de vara vor sta mulate si nu iti vor da bătăi de cap!

Pentru o zi călduroasă de vară, cea mai bună alegere pe care o poți face este o rochie vaporoasă, care îți lasă pielea să respire și în care te simți comodă. Un imprimeu floral și jucăuș îți va transmite o stare de bine care are un efect benefic și asupra bebelușului. Un model cu umerii goi te va face să te simți feminină și atrăgătoare, chiar daca perioada sarciniii este un carusel de emoții și de sentimente mai mult sau mai puțin plăcute.

Se poate întâmpla ca pe timpul sarcinii să fii nevoită să participi la anumite evenimente care impun o ținută formală. Faptul că ești însărcinată nu trebuie să te împiedice să participi și tu. Sunt atâtea modele drăguțe și feminine care te vor face să te simți cea mai deosebită femeie. În funcție de sexul bebelușului poți alege o ținută pe măsură care să va reprezinte pe amândoi. Încălțămintea trebuie să fie una cât mai comodă pentru a nu avea dureri de picioare. O pereche de sandale cu toc mic sau mediu sau o pereche de sandale ortopedice vor face statul în picioare puțin mai suportabil pentru o gravidă.

Perioada toridă a verii poate că nu este sezonul preferat al unei femei însărcinate, însă acesta poate fii trecut mai ușor dacă vei știi să îți alegi ținute din materiale cât mai comode care să îți lase pielea să respire și în care te poți mișca în voie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *