Sacouri pentru bărbaţi cu guler rusesc

O notă de rafinament…estică

Sacoul reprezintă o piesă indispensabilă pe care fiecare bărbat trebuie să o aibă în dulap. În funcţie de tipul său, sacoul poate fi purtat atât în cadrul unei ţinute business sau la petrecerile grandioase, însă totodată acesta poate fi purtat şi independent alăturat unei perechi de blugi şi unei perechi de pantofi Oxford. Trebuie doar să ţii cont de stilul personal şi să fii inspirat pentru a crea cea mai stilată ţinuta.

Însă cum se procedează când vine vorba de sacoul pentru bărbaţi cu guler rusesc. După nume ne dăm seama că este o piesă care necesită studiată înainte de a o integra într-o ţinută.

De exemplu, dacă intenţionezi să adaptezi sacoul unei ţinute casual, încearcă sa il porţi cu o bluză gri, simplă cu gâtul rotund. În partea inferioară poţi alege să porţi o pereche de jeanşi negri, desigur, dacă sacoul este în aceeaşi nuanţa şi o pereche de ghete army. Este o ţinută casual care poate fi purtată la un prânz în oraş cu prietenii cât şi la o întâlnire romantică, prin care poţi să scoţi la iveală bărbatul stilat din tine.

O altă variantă de a purta sacoul cu guler rusesc la un eveniment formal este alături de o cămaşă tot cu guler rusesc. Optează pentru un sacou negru pentru o notă de elegantă, iar pentru cămaşa alege o nuanţă de bleumarin. Pentru un plus de culoare adăugă o eşarfă mov sau cărămizie de mătase pe care să o laşi să se vadă foarte puţin ieşind din gulerul cămăşii.

Pentru o apariţie de-a dreptul surprinzătoare cu care o să atragi toate privirile ai putea opta pentru un costum cu guler rusesc în totalitate alb. Dacă combinaţia all white este prea mult, pentru a crea un contrast seducător asortează-l cu o cămaşa neagră şi un papion negru cu picăţele albe. O altă idee ar fi sa il asortezi cu o cămaşă cu carouri albastre şi albe.

Aşadar sacoul cu guler rusesc pentru bărbaţi este o piesă care te poate scoate din anonimat datorită designului deosebit. Ţine cont de materialul sacoului pentru a-l putea integra atât în ţinute casual cât şi în ţinute se seara.

2 thoughts on “Sacouri pentru bărbaţi cu guler rusesc

  1. Valdemar says:

    Ok, si.. preturi, acces? Dati un semn, o informatie, ceva! Pt conformitate, e si un nr de telefon: 074888660-. Mersi anticipat, solicitarea e serioasa, privind acest stil de sacouri-tunica!

  2. LeChef says:

    @Valdemar – lasasem un link catre sacouri de barbati, vad ca momentan nu mai au sacouri cu guler rusesc in stoc. Am vazut ca cei de la don-men.com au ceva pe stoc, la fel si cei de la fashionhunt.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *