Incaltaminte iarna 2012-2013

Frigul incepe sa se faca simtit tot mai des in ultima vreme, de aceea este cazul sa ne imbracam mai gros si sa purtam incaltaminte adecvata vremii de afara. Si pentru ca unele lucruri se schimba de la un an la altul in materie de moda, iar altele raman la fel, mai jos sunt cateva tendinte in ceea ce priveste incaltamintea de iarna 2012-2013.

Un loc aparte in aceasta iarna este ocupat de cizmele cu caramb mediu si detalii metalice. Ele le asigura picioarelor tale protectie la conditiile meteo de afara, insa arata foarte bine, putand fi purtate chiar si cu rochii scurte, pantaloni scurti si jachete de piele.

In cazul in care esti genul care prefara tocuri, atunci afla ca iarna aceasta se poarta mai ales cizmele cu toc gros, de preferat mediu.

Tot mai prezente in moda din ultimii ani, cizmele de cauciuc se poarta si in aceasta iarna, mai ales ca te protejeaza si se potrivesc mai degraba cu tinutele sport sau casual.

Desi multe guri rele vorbesc despre design-ul cizmelor UGG, ele sunt la moda si in aceasta iarna, oferind un confort termic ridicat.

Cu toate ca iarna aceasta nu se poarta cizmele cu toc inalt, daca doresti neaparat sa porti tocuri, atunci poti alege niste cizme ce seamana cu botinele, eventual sa aiba si putina blana.

incaltaminte iarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *