Crema de maini

Crema de maini reprezinta un important pas de ingrijire a mainilor noastre, mai ales ca, stii cum se spune, mai bine previi decat sa repari.

Si fiindca pe piata exista o multime de creme, cu diverite texturi, mirosuri si intrebuintari, este tot mai dificila alegerea cremei potrivite pentru maini.

In general crema ar trebui sa fie aleasa in functie de nevoile pe care doresti sa le acopere. Daca mainile sunt uscate si crapate, atunci cremele cu texturi fluide sunt cele mai indicate, pentru ca intra foarte repede in piele si nu lasa acea urma grasa pe maini. Pentru mainile foarte uscate si crapate o crema hidratanta cat mai grasa precum cea pe baza de unt de shea, ulei de jojoba sau migdale dulci este cea mai potrivita.

O buna metoda de a alege crema care se potriveste cel mai bine ar fi chiar testarea ei, pentru ca numai dupa ce testezi mai multe creme iti poti da seama care e cea potrivita pentru mainile tale. Pentru asta exista si testerele puse la dispozitie de anumite magazine, asa ca nu ar trebui sa iti fie rusine sa testezi atunci cand doresti sa alegi un anumit produs.

Nu uita sa acorzi ingrijire mainilor tale pe tot parcursul anului, mai ales in perioadele reci, cand frigul actioneaza asupra lor.

crema de maini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *