Gene perfecte pentru Craciun

Daca te numeri printre cele care au gene frumoase de la “mama natura”, bogate si lungi, atunci esti foarte norocoasa, iar articolul asta nu e pentru tine. Daca insa ai nevoie de niste sfaturi si trucuri pentru a obtine genele perfecte de Craciun, care sa iti puna ochii in evidenta, atunci urmeaza sfaturile de mai jos.

Fiindca la numarul si dimensiunea genelor noastre nu se poate “lucra”, cel mai indicat este sa le oferim acestora o ingrijire adecvata. Este foarte importanta demachierea, mai ales daca utilizezi des mascara, deoarecere daca se acumuleaza resturi de rimel la radacinile genelor, atunci acestea vor ajunge sa cada din cauza ca vor fi sufocate.

Poti folosi ulei de ricin pe care sa-l aplici cu o periuta veche de mascara direct la radacina, apoi sa-l intinzi uniform. Datorita nutrientilor pe care-i contine, uleiul va ajuta la regenerarea genelor si la o crestere mai sanatoasa.

Pentru a-ti pune cu adevarat genele in evidenta, foloseste inainte de rimel un aparat care sa ti le intoarca, fiindca iti va face ochii sa para mai mari.

In cazul in care ai genele deschise la culoare si nu vrei sa folosesti rimel, atunci le poti vopsi, dar doar la saloanele specializate, fiindca acolo se foloseste o vopsea blanda, care nu este daunatoare pentru sanatatea ochilor.

Daca folosesti zilnic rimel, atunci trebuie sa alegi unul de calitate pe care sa-l aplici de la radacina spre varfuri, cu miscari de zig-zag. Este suficient sa aplici doar doua straturi de rimel pentru a-ti evidentia genele.

gene perfecte craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *