Ingrijirea buzelor

Vremea de afara se rasfrange si asupra buzelor noastre. Ele devin crapate, deshidratate si chiar ne provoaca disconfort. De aceea este important sa le acordam o atentie deosebita.

Fie ca este primava-vara cand razele soarelui au un efect foarte puternic asupra buzelor, fie ca este toamna-iarna cand frigul si vantul actioneaza asupra lor, buzele trebuie ingrijite si protejate in permanenta.

Daca ai buzele crapate sau te ustura, atunci cel mai bine ar fi sa ti le ingrijesti de cateva ori pe saptamana cu miere sau ulei de masline. Mierea ajuta la hidratare si “repara” buzele, in timp ce uleiul de masline le hraneste, oferindu-le elasticitate si stralucire. Desigur, acest “tratament” poate fi folosit chiar si atunci cand buzele sunt intr-o stare buna, doar pentru ingrijire si un aspect mai frumos.

Pe langa aceste metode de ingrijire, este foarte important sa utilizam in fiecare zi, de cat mai multe ori, un balsam de buze. Acesta le protejeaza de actiunea factorilor externi, oferindu-le o ingrijire speciala, hidratare corespunzatoare, elasticitate si un aspect placut.

Asadar, chiar daca aveti impresia ca buzele voastre sunt “in regula” este bine totusi sa le acordati o atentie deosebita si sa le ingrijiti in permanenta.

ingrijirea buzelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *