Rochie furou de satin

Îmbină confortul cu strălucirea

În zilele noastre, moda a devenit atât de controversată încât am ajuns să purtăm elemente pe care nu am fii crezut vreodată că vor deveni atât de populare. Exemplul cel mai concludent este rochia furou care obișnuia să fie o piesă personală și intimă.

La originile sale, rochia furou era o rochie folosită pe post de cămașă de noapte mai feminină sau ca și o căptușeală purtată pe sub rochiile transparente. De la a fii purtată pe post de căptușeală până la a fii o piesă purtată la vedere nu a mai fost decât un pas. De cele mai multe ori, aceasta este confecționată din materiale ușoare și fluide de genul satinului sau mătăsii, care se simt plăcut direct pe piele.

O rochie din satin este o alegere perfectă pentru sezonul cald, dar poate fii introdusă chiar și intr-o ținută de genul street style în perioada mai rece a anului. Ceea ce face deosebită o astfel de rochie este lejeritatea și confortul maxim pe care le oferă. Pe lângă faptul că satinul este un material fluid, și forma rochiei sporește această senzație de comoditate.

Faptul că nu are fermoare sau sisteme de închidere incomode, o vor face să fie rochia ta preferată în sezonul acesta. Fiind atât de versatilă, poate fii purtată într-o mulțime de combinații, de la cele street style, până la o ținută elegantă de nuntă.

Cel mai comun și des întâlnit model de rochie furou de satin este cel de culoare neagră. Pentru a ieși din tipare, alege o rochie într-o culoare îndrăzneață și pretențioasă, și de ce nu, chiar un imprimeu strident!

Faptul că rochia are o croială simplă îți va permite să alegi orice combinație de culori și de printuri. În ceea ce privește accesorizarea, poți adăuga o pereche de sandale cu toc și o geantă de mărime medie cu breteaua din lanț care va aduce un strop de strălucire întregii ținute. La fel de bine merge să porți o pereche de botine asortate cu un choker de inspirație street style.

Singurul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când porți o rochie furou din satin este accesorizarea corectă, pentru că nu mai ai nevoie de alte piese vestimentare pentru a construi o ținută perfectă.

1 thoughts on “Rochie furou de satin

  1. N says:

    Buna seara,
    sunt interesata de exact acest model de rochie ( furou de satin ), de unde il pot cumpara?
    Multumesc anticipat pentru raspunsul rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *