Rosii umplute cu salata de macrouri

Ingrediente rosii umplute cu salata de macrouri

  • Rosii 2 kg
  • macrouri 600 g
  • dafin 2 foi
  • mere 600 g
  • ceapa 400 g
  • lamaie 100 g
  • franzela 150 g
  • ulei 100 g
  • unt 50 g
  • piper
  • sare
  • Metoda de preparare rosii umplute cu salata de macrouri

    Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga. Macrourile se fierb in apa cu sare, foi de dafin si piper, se scot din apa si se dezoseaza. Merele se curata de coaja si seminte si se taie in patru, iar ceapa se taie in bucati. Se trece prin masina de tocat mai intai pestele, apoi merele si ceapa, iar la sfarsit franzela taiata felii. Untul se freaca cu zeama de lamaie, se adauga pestele, ceapa, merele, franzela si uleiul si se amesteca pana ce se obtine o pasta spumoasa, cu care se umplu rosiile.

    tomate

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *