Rosii umplute cu salata de pasare

Ingrediente rosii umplute cu salata de pasare

  • Rosii 1.9 kg
  • carne de pasare fiarta 500 g
  • maioneza 400 g
  • telina 150 g
  • mere 200 g
  • mustar 20 g
  • verdeata 1 leg
  • piper
  • sare
  • Metoda de preparare rosii umplute cu salata de pasare

    Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga. Carnea de pasare fiarta se dezoseaza si se taie julien. Telina se da pe razatoarea de parmezan, iar merele se dau pe razatoarea de julien si se amesteca cu carnea, se adauga maioneza in care s-a pus piperul, mustarul si verdeata, se amesteca si se potriveste gustul de sare. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se asaza pe un platou si se decoreaza cu verdeata tocata.

    tomate

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *