Organizarea unui team building

calendar

Pentru prima oara o sa trebuiasca sa imi gasesc timp pentru organizarea unui team building alaturi de colegii de la firma. Ceva neasteptat pentru mine.

Probabil ca organizarea unui team building nu e chiar primul lucru care mi-a trecut prin cap acum cateva saptamani, dar astazi m-am aflat in aceasta situatie. Nu neaparat dificila, cat neobisnuita. Cum team buildingul e in trei saptamani, m-am apucat sa caut pe internet cum sa organizez cat mai eficient un team building.

Pe internet am gasit cateva sugestii, dar mi-am dat seama ca din cauza programului pe care il am si al timpului scurt in care lucreaza lumea seara, e aproape imposibil. Asa ca m-am uitat la buget si am zis ca este suficient pentru a contacta o companie care se ocupa special de asa ceva.

Din mai multe cautari am dat de cei de la Fortuna Evenimente, o companie din Bucuresti care se ocupa de organizarea de evenimente si team buildinguri, alaturi de alte chestii. Le-am dat un telefon, am stabilit o intalnire pe seara cu ei, am stabilit ce vreau si in ce buget si ei mi-au oferit o oferta destul de buna comparativ cu bugetul care il am la dispozitie.

Dupa cateva zile aveam totul pus la punct, motiv pentru care am fost foarte fericita de serviciile oferite de ei. Voi vedea in doua saptamani daca toata munca asta de o saptamana a adus roade (ma rog, munca, cateva telefoane si intalniri alaturi de ei ca sa stabilesc toate detaliile). Probabil ca o sa revin cu un update imediat dupa team buildingul care va veni.

Pana atunci, la prima vedere, lucrurile stau destul de bine si eu sunt multumita de cum au decurs lucrurile cu ei, iar asta ma face sa ii recomand mai departe pentru cei interesati de astfel de evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *