De ce barbatii aleg fetele cuminti?

de ce aleg barbatii fetele cumintiPentru ca ii fascineaza nu atat aspectul exterior cat povestea lor. Pentru ca sunt cuminti si ascultatoare, crescute cu simtul responsabilitatii si al respectului, neavand neaparat o viata rudimentara.

Se imbraca mai mult in rochii lungi, nearatandu-si gleznele in mod direct, cu atat mai putin gambele. De coapse nici nu poate fi vorba. Ei, dragii mele, toate astea trezesc imaginatia si … simtul proprietatii. De ce? Pentru ca nu fac asta ca sa vada toata lumea, o va face cu si pentru mine isi zic ei, pentru mine va fi totul.

Si asa este.

Pentru ca asa au fost crescute, asa au fost educate. Respectul de sine si fata de ceilalti. Ofera totul, pentru putin. Ce inseamna acest putin? Nici nu e greu de aflat, pentru ca e atat de evident: atata timp cat au siguranta, protectia, iubirea si atentia, respectul si sustinerea celui de langa ele, se lasa conduse dar si conduc cand e necesar, si ofera totul.

Se spune ca fetele cuminti sunt capabile de adevarate si intense emotii si senzatii. In doi, sunt in stare sa se expuna in ipostaze de o senzualitate deosebita.

articol complet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *