Ce nu ar trebui sa discuti la inceputul relatiei

Probabil daca esti intr-o relatie noua esti foarte entuziasmata si vrei sa impartasesti fiecare lucru si experienta cu iubitul tau. Nimic gresit in asta. Doar ca uneori trebuie sa fii atenta la ceea ce zici, pentru ca s-ar putea fie sa-l faci sa se supere sau sa se simta prost, fie sa ajungi in situatia nefericita in care din “noul iubit” devine “fostul iubit”.

Mai jos sunt cateva lucruri pe care nu ar trebui sa le discuti cu prietenul tau, cel putin nu la inceputul relatiei:

–          Fostii iubiti. Daca ajungeti la subiectul asta nu trebuie sa-I ascunzi nimic, trebuie sa discutati sincer si deschis despre asta. Insa nu te apuca tu sa-I spui ce minunati au fost fostii tai, cat de bine se intelegeau cu parintii si cu prietenii tai sau cat de mult i-ai iubit. Il vei face sa creada ca inca esti indragostita de ei sau ca el nu este suficient de bun pentru tine.

–          Nu spune lucruri rele despre prietenii lui. Daca i-ai intalnit prietenii si nu-ti place de ei, incearca sa pastrezi lucrul asta pentru tine. In primul rand pentru ca sunt prietenii lui de mai mult timp decat sunteti voi impreuna si in al doilea rand s-ar putea sa te inseli in privinta lor. Ai putina rabdare sa-I cunosti mai bine si sa va cunoasteti si voi mai bine, apoi deschide acest subiect.

–          Nu vorbi despre viitor. Chiar daca tu probabil vezi lucrurile in viitor, nu incerca sa-l presezi cu discutii despre viitor. Barbatii se sperie atunci cand e vorba de angajamente si inceputul relatiei chiar nu e momentul potrivit pentru discutii de acest gen. Ai rabdare sa va cunoasteti mai bine.

Incearca sa fii cat mai naturala si sa nu fortezi lucrurile, ci sa le lasi sa curga de la sine.

inceputul relatiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *