Mentine-i interesul

Chiar daca poate parea foarte usor sa fii intr-o relatie, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. E nevoie de implicare, de activitati care sa mentina interesul partenerilor si de sarcini impartite intre cei doi. Uneori insa, din neatentie, lipsa implicarii sau pur si simplu atitudine gresita, iti poti indeparta partenerul.

Pentru ca barbatii sunt in general mai usor de multumit decat femeile si se indeparteaza mai repede, este foarte important sa fii atenta la comportamentul tau si sa incerci sa-I mentii interesul.

  1. Incearca sa nu-l presezi sa ia o decizie – daca il presezi constant sa ia o decizie, atunci exista sanse foarte mari ca el sa se indeparteze. Incearca sa-I dai timp de gandire pentru a lua deciziile importante.
  2. Renunta la reprosurile constante – chiar daca greseste, incearca sa nu-I reprosezi in fiecare zi acelasi lucru si, mai ales, atunci cand ii faci un repros incearca sa-I spui si lucruri bune, pentru a echilibra balanta.
  3. Nu te transforma in mama lui – daca esti foarte grijulie cu el, mai ales in public, s-ar putea sa-l enervezi sau sa-l faci sa se indeparteze. Este ok sa fii o femeie gospodina si grijulie, dar incearca sa nu exagerezi. Ii vei “rani” masculinitatea.

mentine-i interesul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *