Relatiile la distanta

Relatiile la distanta sunt foarte greu de pastrat si necesita multa munca si rabdare, dar cu toate astea ele pot fi foarte frumoase. Cum pastrezi o relatie la distanta? Ei bine, asta difera de la cuplu la cuplu, insa in general sunt cateva puncte comune:

– Stabilirea unor reguli – este un pas foarte important intr-o relatie la distanta, deoarece duce la construirea relatiei. Nu trebuie sa fie reguli stricte, de genul nu ai voie sa iesi cu x sau cu y, ci reguli de bun simt.

– Increderea – importanta in orice relatie, ea are un rol cu atat mai mare intr-o relatie la distanta. Pentru ca relatia sa functioneze trebuie sa ai incredere in partenerul tau, sa nu il banuiesti mereu ca te inseala sau sa-l verifici la fiecare minut. O relatie bazata pe incredere este una sanatoasa, ce poate dura.

– Comunicarea – intr-o relatie la distanta comunicarea este punctul cheie intre cei doi. Daca tot nu exista posibilitatea de a se vedea sau de a face diverse lucruri impreuna foarte des, atunci comunicarea trebuie sa fie unul din punctele principale intr-o relatie la distanta.

– Timpul petrecut impreuna – uneori iti poti face planuri cu privire la timpul pe care il veti petrece impreuna, dar cel mai bine ar fi sa lasati lucrurile sa mearga de la sine, pentru a nu aparea nemultumiri sau dezamagiri. Cel mai important e sa va bucurati de fiecare moment pe care il petreceti impreuna, fara sa va certati din motive aiurea.

Chiar daca acum sunteti intr-o relatie la distanta, lucrurile nu trebuie sa ramana mereu asa. Nu este indicat sa ramana asa. Trebuie sa va faceti planuri si sa incercati sa transformati relatia la distanta intr-o relatie normala.

relatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *