Tu, el si….

Sexul in trei reprezinta o fantezie foarte des intalnita mai ales in randul barbatilor, dar exista si multe femei care isi doresc aceasta experienta. Desi exista si cateva fantezii de sex in trei sau “threesome” care implica doi barbati si o femeie, majoritatea dorintelor sexuale de acest gen implica doua femei si un barbat. In articolul de fata este vorba despre sexul dintre doua femei si un barbat.

Sunt cateva aspecte importante de care ar trebui sa tii cont in cazul in care vrei sa participi la un threesome.

In primul rand, daca aceasta este dorinta ta si nu te afli intr-o relatie, atunci ar trebui sa cauti bine celelalte doua persoane cu care sa-ti indeplinesti aceasta fantezie. Daca persoanele gasite formeaza un cuplu, incearca sa nu fie din cercul tau de prieteni. S-ar putea ca in urma evenimentului sa se strice prietenia voastra, ea sa devina geloasa pe tine sau chiar sa te indragostesti de el.

In cazul in care tu iti doresti foarte mult acest lucru si esti intr-o relatie, atunci discuta acest aspect cu partenerul tau. Desi cei mai multi barbati sunt mai mult decat incantati de aceasta idee, s-ar putea ca prietenul tau sa nu fie. In cel de-al doilea caz discuta cu el si vezi de ce nu isi doreste acest lucru, dar daca refuza in continuare, nu insista prea mult pe acest aspect, pentru ca daca ai fi in locul lui cu siguranta nu te-ai simti bine ca el sa faca asta.

Daca cel care are aceasta fantezie este partenerul tau, atunci exista doua variante. Fie nu-ti doresti deloc acest lucru, fie te convinge sa incercati, macar pentru a-I satisface lui aceasta dorinta. Trebuie sa te gandesti bine cand iei aceasta decizie si trebuie sa discutati foarte bine diferite aspecte, importante pentru relatia voastra. Daca va hotarati sa incercati, atunci cel mai potrivit ar fi sa gasiti impreuna cea de-a treia persoana, insa ar fi indicat sa nu fie din cercul vostru de prieteni. Asa evitati sa va mai intalniti si pastrati totul cat mai intim.

In orice caz, in momentul in care decizi ca vrei sa incerci un threesome, trebuie sa iei in calcul posibilitatea de a fi geloasa, mai ales in momentul in care il vei vedea pe cel pe care-l iubesti satisfacut de o alta persoana. Un alt aspect pe care nu trebuie sa-l uiti la un threesome este protectia, pentru ca sigur nu vrei sa ai parte de evenimente nefericite.

aventura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *