Lucruri necesare pentru copilul tau

Venirea pe lume a copilului tau implica o serie de schimbari si numeroase activitati care vor fi prezente in viata ta de zi cu zi in urmatorii ani. Astfel, pe langa oboseala pe care o vei acumula datorita unei perioade scurte de odihna, va trebui sa ai grija in permanenta de copilul tau si sa stii ce face in fiecare moment al zilei.

De asemenea, va trebui sa achizitionezi periodic o serie de lucruri care te vor ajuta la cresterea copilului tau. Iata cele mai importante lucruri:

  1. Scutecele- pot fi din material reutilizabil sau din material de unica folosinte. Cu toate acestea nu uita sa ii achizitionezi periodic scutece deoarece copilul tau va trebui schimbat de cateva ori pe zi.

  2. Servetele umede pentru curatarea copilului tau. Sunt extrem de necesare si utile pentru igiena copilului tau.

  3. Patutul- locul in care copilul se va odihni este foarte important si trebuie sa fie cat mai confortabil pentru a-I asigura o crestere fara complicatii.

  4. Caruciorul este un element important ce nu trebuie sa lipseasca de pe lista de cumparaturi de dupa nastere copilului tau si care te va ajuta sa te plimbi mai mult alaturi de acesta.

  5. Pompa pentru san – este un aparat care ajuta la curgerea mult mai usoara a laptelui tau. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa stai asezata cat mai confortabil si sa lasi acest aparat de masaj sa iti stimuleze debitul de lapte. Astfel laptele va curge direct de la san in biberonul tau ,chiar si atunci cand stai asezata drept. Este un aparat pentru alaptare extrem de important si poate fi considerata una dintre cele mai bune achizitii care pot facilita hranirea copilului tau.

  6. Nu uita sa achizitionezi un termometru pentru verificarea temperaturii copilului tau si pentru a verifica daca starea de sanatate a copilului tau este buna. De asemenea, vei putea achizitiona un cantar pentru bebelusi pentru a-I verifica periodic greutatea pentru a-i putea observa cresterea sau daca acesta intampina niste probleme pe parcursul cresterii sale.

Odata cu finalizarea listei tot ceea ce trebuie sa mai faci este sa achizitionezi obiectele si sa ajuti la cresterea copilului tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *