Cadouri pentru 1 Martie

Daca pentru unii barbati vine o noua zi din perioada in care trebuie sa caute cadouri, pentru femei traditia martisorului este una dintre cele mai frumoase traditii. Daca vrei sa-ti surprinzi iubita anul acesta, alege un cadou simplu si original.

Poti incerca un martisor dulce, sub forma de celebrele macarons. Poti alege fie gustoasele macarons, fie unele realizate din fimo. Cu siguranta o vei suprinde pe iubita ta, mai ales daca este fana dulciurilor.

macarons

Poti inlocui traditionalele martisoare cu niste martisoare din hartie, realizate prin tehnica quilling, sau bijuterii cu motive de primavara realizate din fimo sau polimer.

Fiindca brosele au inceput sa capete tot mai mult teren in randul accesoriilor, ii poti alege iubitei tale un martisor-brosa. Acelasi cadou il poti face si colegelor de la serviciu. Sunt simple, elegante si cu mult bun-gust.

Bineinteles, o poti surprinde pe prietena ta cu un cadou total neasteptat. Poti fii tu martisorul ei pentru 1 Martie. Ai nevoie de o sfoara colorata, ca cele care se pun pe martisoare si o poti lega in jurul mainii sau chiar in jurul corpului. Vei fi cadoul ei perfect!

cadou martisor

Surse imagini: 1, 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *