Cum sa faci curatenie cat mai eficient

Stiu cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi si ca in putinele momente in care suntem pe  acasa in cazul in care nu gatim(vorbind  despre cele carora le face placere sa gateasca) ne dorim sa stam linistite, sa ne relaxam. Totusi, curatenia este foarte importanta in casa, fiind pentru unele dintre noi chiar motiv de stres.

Totusi, cu putina organizare curatenia poate fi gata repede, astfel incat sa te poti bucura de cat mai mult timp destinat relaxarii.

Cel mai important e sa reusim sa ne tinem de o treaba atunci cand ne apucam de ea – daca ne-am apucat de bucatarie intai terminam bucataria si apoi ne apucam de celelalte zone- pentru a evita situatiile in care nu stim ce sa facem si de unde sa ne apucam. Apoi este foarte important sa curatam bine toate zonele, iar pe parcurs sa incercam sa le pastram curate (spre exemplu daca gatim sa curatam imediat dupa suprafata de lucru, pentru ca atunci cand este “zi de curatenie” sa fie cat mai putina treaba de facut).

organizare curatenie

Daca reusesti sa pastrezi si sa “intretii din mers”, atunci curatenia aia care-ti da dureri de cap este mult mai simpla si nici nu dureaza asa mult.

Spor la treaba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *