Modificari de interior (1)

scaune-bucatarie

Stand atat de mult timp in Bucuresti mi-am dat seama ca as avea nevoie de cateva modificari in apartamentul in care locuiesc. In prima faza, mi-ar trebui o usa de interior pentru legatura dintre camere in locul usii glisante pe care o am in momentul asta. Chiar daca usa glisanta este destul de usor de deschis si inchis si izoleaza destul de bine, e enervant zgomotul, mai ales cand trec dintr-o camera in alta si mai sunt cu o persoana pe care nu vreau sa o trezesc sau deranjez.

In cazul asta cred ca o usa usoara si subtire de interior ar fi utila, dar nu stiu daca gasesc o usa suficient de subtire pentru ce vreau eu. Trebuie insa sa vad ce costuri am pentru asta si cate modificari trebuie facute fara a afecta vreo structura prin casa. Si evident, trebuie sa arate bine.

O alta modificarea care vreau sa o aduc e in zona bucatariei e un nou set de scaune de bucatarie si o masa ceva mai lunga decat cea actuala. Masa actuala e ok pentru doua persoane maxim, dar si asa ne ingramadim o gramada. Asa ca avem nevoie de niste scaune mai solide si o masa ceva mai mare ca sa se poata gati ceva mai usor.

Daca voi rezolva acestea doua chestii, ne vom putea gandi mai departe la viitor si la un probabil copil. Stim ca vor fi mai multe cheltuieli odata cu aparitia unui copil, incepand de la patut pentru copil pana la hainute si biberoane pentru hranire. Dar pana la copil probabil ca va mai trece putin timp. Momentan suntem ok cu un apartament de doua camere, dar daca va veni si un copil va trebui sa facem trecerea la trei camere.

Dar dupa cum ziceam, in timp. Pentru ca trebuie sa mai strangi ceva mai multi bani pentru o astfel de mutare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *