Buchet de Ganduri

Se spune ca doare sa iubesti pe cineva si sa nu primesti iubire inapoi, dar mai tare doare cand iubesti pe cineva si nu indraznesti niciodata sa-i spui ce simti.

E trist sa intalnesti pe cineva care inseamna enorm pentru tine, doar ca sa afli intr-un final ca nu a fost sa fie si…trebuie sa-i dai drumul si sa mergeti mai departe, fiecare pe drumul sau.

Prieteniile se leaga des, iar prietenii sunt de multe feluri. Este usor sa-ti dai seama care este cea mai buna prietenie, atunci cand de exemplu va intalniti, stati pur si simplu, priviti in zare, fara sa scoateti un cuvant, apoi, va continuati drumul cu sentimentul ca ati avut o conversatie nemaipomenita.

Este foarte adevarat ca de obicei nu am stiut ce am avut, pana nu am pierdut dar este la fel de adevarat faptul ca nu stiam ce ne-a lipsit, pana cand nu a sosit.

Cand cauti pe cineva sa-ti fie aproape, nu cauta dupa infatisare, te poate pacali. Nu cauta avere, ca poate sa dispara oricand. Cauta pe cineva care te poate face sa zambesti pentru ca doar de un zambet e nevoie pentru a transforma o zi posomorata intr-una stralucitoare.

Viseaza liber, mergi unde vrei sa mergi, fii ceea ce vrei sa fii pentru ca ai o singura viata si o singura sansa pentru a face toate lucrurile pe care vrei sa le faci.

Fii inteleapta, intelegatoare si impaciuitoare. Pune-te intotdeauna in papucii altuia si daca simti ca ceva te deranjeaza, probabil ca si pe persoana respectiva o deranjeaza acel ceva.

Fii atenta. Un cuvant aruncat neglijent poate isca o cearta. Un cuvant crud, poate distruge o viata. Un cuvant care incomodeaza, poate creste nivelul de stres. Dar un cuvant cu si din drag poate sa vindece si sa binecuvanteze.

buchet de ganduri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *