Tu de care parte te afli

Prietenia este un lucru frumos si important in viata noasta, insa uneori apar situatii neplacute cand doi prieteni sau chiar un cuplu cu care esti prieten se cearta.

In momentul in care doi prieteni de-ai tai se cearta sau chiar un cuplu, fiecare dintre ei va veni probabil sa-ti povesteasca ce l-a deranjat si ce a facut celalalt, iar tu vei fi prins la mijloc. Ce e de facut si de partea cui ar trebui sa fii?

Asculta-i pe amandoi, insa incearca sa nu te bagi prea mult. Da-le sfaturi daca crezi ca sunt potrivite si ar avea nevoie de ele, insa nu te plimba cu barfa de la unul la altul, pentru ca la sfarsit s-ar putea sa pici tu prost atunci cand ei se vor impaca, daca acest lucru se va intampla.

Daca prietenii tai au impresia ca trebuie sa alegi de care parte esti si cu cine sa rupi legatura, incearca sa le explici ca tu nu esti implicat in conflict si ca ei trebuie sa-si rezolve singuri problemele. Daca unul dintre ei se supara din acest motiv si nu intelege ca nu poti renunta la un prieten doar pentru ca altcineva iti cere asta, atunci poate ar trebui sa regandesti prietenia cu persoana respectiva.

Nu uita, daca vrei ca lucrurile sa ramana la fel intre tine si prietenii tai atunci cand acestia se cearta, incearca sa le explici ca nu vrei sa te implici in problema lor si ca nu vrei sa iei partea nimanui.

prieteni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *