Lamaia – ucigas al celulelor canceroase

Si acum, din laboratoarele secerete ale naturii, va aducem in prim-plan un vechi prieten de-al nostru, Lamaiul! 🙂

Am observat ca oamenilor le place sa cultive lamai in gradina sau in interiorul spatiului de locuit. Se consuma fructul ca atare, preparat sub forma de suc, bauturi diverse, dulciuri etc. Lamaia este de cel putin 8000 de ori mai puternica decat chimioterapia in tratarea cancerului. Acest fruct cu un gust agreabil-placut nici nu se poate compara cu efectele secundare ale chimioterapiei. Stiati ca sucul de lamaie are si efectul de a preveni aceasta boala, cancerul?

Pe langa cunoscutele sale virturi, o amintim pe cea mai putin populara dar, consideram noi, si cea mai interesanta: lupta cu tumorile si chisturile. Exista numeroase studii in urma carora s-a constatat ca lamaia constituie un real remediu impotriva celulelor canceroase.

Lamaia ne este, pe buna dreptate, un adevarat aliat si ii recunoastem meritele in sanatatea noastra de zi cu zi, pentru ca:

  • intretine si imbunatateste sanatatea noastra fizica: intareste sistemul imunitar, scade aciditatea gastrica, normalizeaza tensiunea arteriala crescuta, are rol antiseptic, antiinflamator si antipiretic, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire al celulelor etc.
  • intretine si imbunatateste sanatatea noastra mentala: combate bolile nervoase iar consumul zilnic al pulpei fructului creste sinteza hormonilor antistres.

Cum recunoastem fructul ideal: dupa culoarea galben aprins si usor lucioasa, sa fie tare si greu.

Daca doriti si spatiul permite, va recomandam calduros sa cultivati si dumneavoastra, completand astfel frumosul cu utilul.

lamaie ucigas al celulelor canceroase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *