Pastile pentru slabit ?

pastile de slabitCu siguranta pastilele pentru slabit au fost o tentatie pentru majoritatea dintre noi. Cui nu i-ar placea o modalitate rapida de a da jos kilogramele in plus, fara prea mult efort si la costuri mici ?

Insa pastilele de slabit pot prezenta riscuri de sanatate in cazul in care nu sunt luate sub stricta supraveghere a medicului. Unele dintre pastilele de slabit pe care le vedeti promovate de straini sau chiar si de colegii de serviciu pot provoca dereglari hormonale sau de metabolism si pot provoca dependenta.

Trebuie sa invatam sa evitam incercarile de slabire folosind pastile despre care nu am studiat in prealabil sau despre care nu am vorbit cu medicul nostru. Pe internet pot fi gasite multe anunturi care promoveaza un anume brand de pastile de slabit, folosind de multe ori cuvinte inselatoare sau studii de caz care … nu au fost de fapt realizate niciodata.

Asadar, de ce sa riscati sa va imbolnaviti si sa platiti si bani pentru asta ? Administrarea de medicamente pentru slabire care nu au fost testate sau nu sunt acreditate pot provoca probleme precum aritmii, cresterea tensiunii arteriale, depresie si nervozitate.

Concluzia ? Inainte de a incepe orice fel de dieta consultati-va cu medicul pentru a fii sigura ca organismul va permite una. Totodata, orice dieta va fi insotita de o alimentatie sanatoasa si echilibrata, indiferent daca este facuta cu ajutor unor pastile de slabit recomandate de medic sau nutritionist sau doar prin sport si retete speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *