Ora pamantului la Timisoara

Anul acesta Timisoara a castigat titlul de capitala Earth Hour Romania, astfel ca in oras vor avea loc pe 23 martie o multime de evenimente, iar apoi pentru o ora se vor stinge toate luminile.

Ora Pamantului va incepe la Timisoara printr-un adevarat spectacol de lumini si sunet de la ora 18:30 in Piata Victoriei, urmand ca pe seara sa aiba loc o piesa de teatru organizata de Teatrul Merlin si Echipa Mini Merlin. Incepand cu ora 19 vor urca pe scena cei de la Fanfara Big Band, iar de la 19:20, respectiv 19:45 vor urca pe scena Romania Brass Society si Radu Dan, concurent la X Factor.

Fiindca incepand cu ora 20:30, timp de 60 de minute vor fi stinse luminile in casele oamenilor, dar si pe strazile din centrul orasului, in Piata Unirii si in parcurile Alpinet, Central, Justitiei, va incepe o defilare de torte urmata de un concert al trupei Splash. Incepand cu ora 20:50 cei de la Ansamblul de Clopotei Hosana din Oradea vor sustine un concert, urmand ca de la 21:15 trupa Shadows sa-i impresioneze cu jonglerii de foc pe cei prezenti. De la ora 21:30 va canta Dalma Kovacs, iar seara se va incheia printr-o lansare de lampioane.

In plus, in Piata Victoriei vor avea loc prezentari ale instrumentelor astronomice si vor putea fi admirate obiectele ceresti vizibile in cazul in care vremea va fi una potrivita.

lampioane si jonglerii de foc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *