Beneficiile apei Aura

Apa ajută la menținerea echilibrului fluidelor în organism

Corpul uman este alcătuit, în proporție de 60%, din apă, iar fluidele sunt un element esențial în bună funcționare a aparatului digestiv, a sistemului circulator sau în menținerea temperaturii corporale.

Creierul “comunică” rinichilor câtă apă trebuie să elimine prin urină și câtă trebuie păstrată de rezervă în organism, prin glanda pituitară posterioară.Dacă organismul are o deficiență de lichide, creierul declanșează mecanismul de sete.

Atunci este cazul să beți ceva, fie că este vorba de apă, suc, lapte sau cafea. În orice caz, nu vorbim aici despre băuturile alcoolice. Alcoolul afectează comunicarea dintre rinichi și creier și duce la excreția excesivă de lichide, provocând deshidratarea.

Apa vă ajută să vă mențineți un ten frumos și sănătos

Pielea conține o cantitate mare de apă și este o barieră protectoare împotriva eliminarii în exces de lichide. Deshidratarea face ca tenul să pară mai uscat și mai ridat, aspect care poate fi îmbunătățit printr-o hidratare adecvată.

Apa ajută la buna funcționare a rinichilor

Rinichii fac o treaba excelentă, curățând organismul de toxine, atâta timp cât consumați lichide în cantități suficiente. Dacă nu beți lichide suficiente în mod obișnuit, riscați să vă îmbolnăviți de pietre la rinichi, mai ales dacă locuiți în zone calde.

Apa ajută la menținerea echilibrului caloric

Multă vreme, persoanele care tineau cura obișnuiau să bea cantități mari de apă ca strategie de slăbire. Apa nu are nici un efect magic daca vreți să scăpați de kilogramele în plus, însă înlocuirea altor băuturi, bogate în calorii, cu apa, este de un real ajutor. Totusi, o apa Aura alcalina mineralizata va poate ajuta in obtinerea unui echilibru mineral in cazul in care tineti vreo dieta si nu reusiti sa obtineti toate mineralele necesare din alimentatie.

De asemenea, dacă tineți regim, este recomandat sa consumați alimente cu conținut ridicat de apă – fructe și legume, deoarece acestea sunt mai mari ca volum și e necesar să le mestecați mai mult. În plus, sunt asimilate mai lent de organism și dau senzația de sațietate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *