Produs revoluționar în România Plasma Quinton

Produs unic extras din apa oceanica, Plasma Quinton este un produs cu o biodisponibilitatea foarte crescuta si cu un potential terapeutic remarcabil.

Plasma Quinton restabileste mediu inter si intracelular sustinand astfel multiple functii al organismului.

Deși René Quinton credea că plasmă marină ar putea fi benefică în regenerarea țesuturilor și celulelor corpului uman, el a trebuit să se asigure în primul rând că produsul său este sigur. El a testat plasma sa pe animale. A injectat plasma marină într-un câine la o viteză comparabilă cu aceea a eliminării rinichilor de la animal. Câinele a primit o cantitate de lichid egală cu greutatea corpului său, fără ca corpul său să sufere. Quinton a repetat același experiment cu un al doilea câine, dar nu a respectat viteza de eliminare a rinichilor animalului.

De data aceasta, stomacul câinelui a fost umflat cu lichid. Corpul lui a fost supraîncărcat cu plasmă. Odată ce transfuzia a fost completă, câinele a eliminat un volum de lichid de 60 de ori mai mare decât cel normal, fără ca rinichii săi să prezinte oboseală.

În cele din urmă, el a injectat plasma izotonică marină într-un al treilea câine care fusese uscat de sânge. Câinele era inconștient și urma să moară în următoarele câteva minute, cu excepția cazului în care ar fi fost luate măsuri urgente.

Starea câinelui era atât de precară încât nici o intervenție nu ar fi fost tolerată. Cu toate acestea, plasma injectată nu a provocat nici o agresiune suplimentară.

Dimpotrivă, aceasta a provocat o reconstituire rapidă a țesutului sanguin. După injectare, câinele era din nou pe picioare.Cincisprezece zile mai târziu, rezultatele testelor de sânge au arătat că sângele era normal și mai bogat decât înainte.

Soluția “Plasma marină” sau “Plasma Oceanică” (hipertonică sau izotonică) se ia întotdeauna pe stomacul gol, cu 20 până la 30 de minute înainte de masă sau cel puțin o oră și jumătate până la două ore după masă. Soluția “Ocean Plasma” (hipertonică) se ia pură sau diluată în apă.

În funcție de necesități, apa de mare poate fi luată pentru o perioadă scurtă de timp, sau câteva săptămâni sau luni sau în mod regulat pe tot parcursul anului. Plasma Marină nu este considerată de medicina tradițională ca medicament, ci ca un supliment nutrițional care reechilibrează, regenerează și energizează.

Oricine poate lua soluția hipertonică “Plasma Oceanică” (oral), cu excepția persoanelor cu tensiune arterială crescută, probleme cardiace, probleme renale, eczeme sau psoriazis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *