De ce să pleci în vacanță în croazieră

Croaziera

Descoperă lumea la bordul unei nave de croazieră

Când a fost ultima dată când ai plecat într-o vacanță în care să te relaxezi și detașezi de grijile zilnice și de cotidian? Dacă îți dorești o vacanță inedită, trebuie să încerci măcar o dată în viață experiența croazierei.

O vacanță croazieră te va surprinde, te va fascina și te va cuceri pe loc, mai ales dacă îți dorești să vizitezi mai multe destinații într-o singură vacanță.

Dacă iubești cu toată inima să călătorești, trebuie să știi că nu există mod mai bun de a descoperi frumusețea acestei lumi decât la bordul unei nave de croazieră. Îți vei schimba perspectiva asupra vacanțelor și cu siguranță vei îndrăgi ceea ce vei vedea.

Varietatea Croazierelor

Pentru pasionații de vacanțe și călătorii există nenumărate oferte de croaziere din care pot alege. În vacanțele tip croazieră există o mare varietate. Astfel, îți poți alege cele mai fascinante porturi din Europa de Nord, Europa de Vest, Mediterană, Asia, Canalul Panama, Indiile de Vest, Australia și Noua Zeelandă, America Centrală și America de Nord. Agenția de turism Smart Tours îți pune la dispoziție sute de destinații unice cu locuri emblematice în care să navighezi.

Fiecare voiaj de croazieră este unic prin itinerariu și prin excursiile culturale autentice care vă vor schimba modul în care priviți lumea înconjurătoare. Cu alte cuvinte, ofertele de croaziere sunt nenumărate, iar tu îți poți alege oferta care ți se potrivește! Fie că îți dorești să navighezi pe râu, pe mare sau într-o expediție exotică, un sejur croazieră este o experiență unică de călătorie.

În croazieră cu familia

O vacanță croazieră reprezintă un raport excelent calitate-preț, oferind alternative minunate pentru petrecerea vacanțelor, în special că multe dintre croaziere sunt în regim de all inclusive.

Tocmai de aceea, croazierele sunt potrivite pentru toate vârstele, în special pentru familii cu copii. Dacă nu găsești o vacanță care să mulțumească întreaga familie, alegerea unei croaziere cu siguranță îi va mulțumi pe toți.

De la cei mici până la adolescenți, de la nepoți la bunici, croaziera este o vacanță pentru toate vârstele în care niciunul din membri familiei nu se va plictisi. La bordul navelor există nenumărate activități pentru fiecare categorie de vârstă în parte.

Părinții se pot bucura de o cină romantică, iar copii se pot distra și juca la clubul pentru copii care este deschis non-stop. Seniorii pot citi, se pot relaxa la soare la piscina exterioară, pot încerca un curs de yoga sau pot participa la o degustare de vin. Iar dacă nu simt nevoia de a face ceva, aceștia pot privi pur și simplu albastrul infinit al mării.

Croaziere cu prețuri avantajoase

Dacă îți dorești să pleci într-o vacanță în croazieră, croazierele pe Mediterană reprezintă o alegere foarte bună, acestea fiind cele mai accesibile din punct de vedere al tarifului.

Astfel, la un preț accesibil vei putea vizita o multitudine de noi destinații, pe care în mod normal le-ai vizita în mai multe vacanțe și nu într-una singură. Mai mult decât atât, la bordul unei nave de croazieră vei beneficia de numeroase servicii care sunt deja incluse în prețul sejurului.

Există croaziere cu tarife la sub 100 de euro/noapte și croaziere mai sofisticate, la prețuri mai mari și condiții pe măsură. O croazieră nu este mai scumpă decât o vacanță la sol, sau decât un sejur all inclusive, croaziera oferindu-ți mult mai multe experiențe decât o vacanță propriu-zisă.

Consultanții travel ai agenției Smart Tours îți recomandă ca pentru o croazieră ieftină să optezi pentru una din croazierele pe Mediterană. Experiența la bordul liniei de croazieră MSC Cruises sau Costa Cruises va fi o experiență unică de călătorie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *