Avantajele tehnolgiei lipozomale

Avantajul tehnologiei lipozomale față de alte sisteme de administrare a suplimentelor este acela că permite nutrienților conținuți în bulele de protecție să ajungă la organele și țesuturile identificate, in concentratia si cu puterea completă iar compușii naturali raman intacți.

Deoarece o mai mare cantitate de ingrediente ale suplimentului sunt livrate prin tehnologia liposomală, puteți consuma efectiv de 5 până la 15 ori mai puțin fata de suplimentul normal cu aceeasi concetratie.

De exemplu 1000mg de Vitamina C lipozomala Altrient echivaleaza ca eficienta cu 10-15g de vitamina C pulbere.

Suplimente fără tehnologie lipozomală

Pentru a înțelege cu adevărat beneficiile și avantajele tehnologiei lipozomale, ar trebui să înțelegeți ce se întâmplă cu consumul normal de tablete și capsule.

Când luați o vitamină sau un supliment fără tehnologie lipozomală, Condițiile normale de mediu, cum ar fi oxigenul și umiditatea, dăunează calității suplimentului.

Enzimele și sucurile digestive ale corpului dumneavoastră vor deteriora, de asemenea, calitatea și cantitatea de nutrienți pe care corpul dumneavoastră le poate absorbi (“biodisponibilitatea”) dintr-un supliment administrat oral.

 De ce pierdeți timp și bani luând suplimente pe care corpul dumneavoastră nu le poate absorbi?

Incapsulare Liposomala Altrient pentru câștig

Când suplimentele sunt încapsulate cu lipozomi, încapsularea este apărarea împotriva naturala impotriva ofensivei organismului, sporind biodisponibilitatea suplimentelor.

Sucurile digestive ale stomacului, sărurile, soluțiile alcaline, enzimele și radicalii liberi din organism nu sunt în măsură să dezintegreze substanțele nutritive ascunse în siguranță în interiorul capsulei și conținutul este livrat la țintă la o calitate maximă.

După ce ajung la destinație, structura celulară poate începe să absoarbă substanțele nutritive, iar organismul dumneavoastră beneficiază de supliment.

Alegeți cu înțelepciune: alegeți tehnologia de livrare a liposomilor Altrient

În acest moment, doar o mână de companii cu suplimente nutriționale se bazează pe beneficiile tehnologiei de administrare a lipozomilor, printer care si LivOn Labs care produc suplimentele lipozomale din gama Altrient.

Este totuși o tehnologie destul de nouă și nu este disponibilă pe scară largă în toate suplimentele nutritive și vitamine. Atunci când căutați suplimente, pentru cele mai bune rezultate – căutați ambalajul Altrient pentru a vă asigura că creșteți rata de bio-disponibilitate la valoarea maximă pentru nutrienții pe care îi consumați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *