Enduro pe zăpadă

Chiar dacă sezonul de enduro s-a terminat pentru mare parte din pasionați, sunt încă ceva oameni care continuă să practice acest sport și pe perioada iernii.

Evident, nu ies cu motocicletele pe șosea ca să ajungă la vreo destinație mai retrasă prin dealuri și munți, ci le cară pe platforme până la locație, iar acolo distracția.

De multe ori în perioada calendaristică a iernii nu există zăpadă, dar solul este mult mai umed, iar nămolul e în general prezent, în special prin păduri, așadar riscul de accidentări e mai serios (motiv pentru care nu se bagă decât anumiți oameni).

Așa că oamenii care se bagă la așa ceva probabil că au casca motocross specială, cizme motocross speciale și evident echipament solid pentru a se proteja și pentru a ține de cald.

Mereu e un risc, dar dacă îl faci cu echipamentul potrivit, reduci semnificativ o viitoare problemă. Mai ales că în locurile mai izolate, ambulanțele ajung ceva mai greu.

Pentru pasionați însă, e un risc care merită luat. Sunt curios daca dintre cititorii acestui articol găsesc pe cineva care a mers iarna pe zăpadă cu motocicleta. Sunt curios de experiența și problemele pe care le-a întâmpinat. Așa că dacă ești acea persoana, type it out here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *