Vacanta pe ultima suta de metri

Te-ai trezit brusc ca intri in concediu si n-ai nici un plan facut in aceasta perioada ? Stai linistit/a, sunt o multime de oameni care se trezesc brusc ca intra in concediu si ca n-au nici cea mai mica idee unde sa mearga in concediu. Alegeri ar fi suficiente, totul depinde de bugetul pe care il ai la dispozitie si de locatia pe care doresti sa o vizitezi. Pentru oricare varianta ai alege, poti sa gasesti si o multime de oferte de vacanta last minute de la Tui Travel. Fiind o cerere destul de mare de astfel de oferte, era clar ca multe agentii o sa faca pagini dedicate pentru astfel de oferte.

Si cum ziceam, cei de la Tui Travel au o multime de oferte de vacanta last minute prin toata Europa, dar in special in cele mai vizitate locatii de vacanta de catre romani, mai precis Grecia si Turcia. Ei bine, daca in Turcia situatia e putin…. coup d’etat, cu problemele politice si suspendarea diverselor legi care ofera anumite drepturi prizonierilor (o cu totul si cu totul alta discutie), in Grecia va puteti duce fara prea mari probleme. Majoritatea statiunilor isi doresc si mai multi turisti pentru a avea ceva profit. Daca Grecia nu e in cea mai buna stare economica, nu acelasi lucru se poate vorbi si despre insule, care o duc relativ ok, si asta in special datorita turismului.

Printre cele mai populare destinatii turistice din Grecia sunt Santorini, Rhodos si Creta, iar pentru un sejur de 7 zile la un hotel de 3 stele in aceste statiuni puteti plati undeva intre 500 si 600 de euro. Majoritatea hotelurilor ofera servicii bune, piscina pentru momentele mai fierbinti ale zilei cand nu doriti sa stati la plaja si sunt aproape de piete si locatii de unde va puteti cumpara provizii si surveniruri, dupa caz.

Asadar, voi ce destinatie de vacanta v-ati ales pentru aceasta perioada ? Eu ma gandesc ca vine concediul intr-o saptamana, dar din fericire eu am reusit sa imi gasesc un hotel in Istra (Croatia) acum doua saptamani, si am reusit sa il prind la un pret ok. Dar cum ziceam, daca ai nevoie de o vacanta in ultimul moment, aceste oferte sunt destul de ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *