Confort, imagine, dorinta

lenjerie-de-pat

Cand apuci sa calatoresti mult prin lume, inevitabil ajungi sa vezi camere de hotel. Multe camere de hotel. Unele mai impresionante, altele mai putin impresionate. Evident, fiecare cu pretul si dotarile necesare. Daca iti place doar sa te distrezi si nu iti prea pasa unde dormi, poti sa alegi si un hostel care are camere cu mai multe paturi, in care poti sa dai crash pana a doua zi.

Cumva insa mi se pare ca am trecut de ceva vreme de acea varsta, motiv pentru care atunci cand caut sa merg intr-o anumita locatie, caut cu ceva timp un hotel care sa aiba caracteristici bune, de preferat camere pentru o persoana sau de doua cu doua paturi sau cu paturi duble. Dar cel mai mult imi plac hotelurile care iti arata si o poza cu patul in sine, pentru a putea vedea lenjeria de pat pe care acestia o folosesc. Iti cam poti da seama din priviri daca vei dormi nemaipomenit in acel pat sau trebuie sa mergi mai departe sa cauti altceva.

Majoritatea o au acoperita cu o cuvertura de pat, dar cum acestea vin cumva in tanden, cu cat acea cuvetura e mai de calitate, cu atat si lenjeria de dedesubt o sa fie fina si o sa te simti confortabil in ea. Cel putin dupa testele pe care le-am realizat pana acum.

De mult ori cand ajungi intr-un astfel de hotel esti prea obosit, fie de la atata plimbare in oras, fie dupa o sedinta lunga, asa ca singurul lucru pe care ti-l doresti e sa faci un dus rapid si sa te pui la somn. Iar in acel moment, o saltea buna si o lenjerie fina te pot ajuta sa aluneci mai usor in lumea viselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *