Cum sa iti prepari cafeaua dimineata

cafea

Pentru unele persoane e un obicei sfant de dimineata. Pentru altii e doar ceva care ii ajuta sa treaca mai usor peste zi. Dar cert e ca ajuta unii oameni sa fie mult mai eficienti in munca de zi cu zi, facandu-i mai atenti si mai dinamici, chiar si in zilele in care nu se simt foarte bine.

Vorbim bineinteles despre cafea, un lucru pretios pentru unii in fiecare dimineata. Fie ca iti faci cafeaua la cafetiera, espresor sau la ibric, tot cafea este si ajuta pe cei mai somnorosi sa se trezeasca mai usor. Totul depinde de tipul de cafea baut.

Bautorii clasici de cafea, cei care vor sa isi inceapa ziua in forta beau o cafea neagra, pe stomacul gol. Se spune ca are efecte benefice, dar personal prefer sa am o cafea cu lapte si cu mult zahar, ceva mai slabe, dar mai aromata. Altii prefera sa adauge doar zahar, sa tina cafeaua scurta si cu zahar, fara lapte. Altii prefera un capuccino, altii aleg cafeaua irlandeza, o cafea foarte aromata.

Cat despre metoda de preparare, dupa cum spuneam, sunt mai multe, iar toate depinde de felul in care ai cafeaua: boabe sau pudra.

Daca sunt mai multi bautori de cafea intr-o casa cu siguranta veti gasi si cafetiere cu filtru pentru prepararea a macar 4 cani de cafea delicioasa. Daca esti pe fuga tot timpul, probabil ca vei prefera sa bei o cafea la plic solubila. Doar incalzesti rapid niste apa, adaugi continutul pliculetului in cana, cu sau fara zahar si ai plecat mai departe. Mai sunt inca si oameni care pun boabele de cafea diret intr-un ibric cu apa si le fierb, dar acest proces necesita un filtru pentru zatul ramas la cafea.

In orice mod iti bei cafeaua sau ti-o prepari, noi iti uram o zi cat mai buna alaturi de cafeaua favorita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *