Observatii – detalii la care sa fii atenta

Se spune ca persoanele care par foarte tari de inima, in realitate nu au caracter puternic, ci sunt mai slabi si mai susceptibili.

Am auzit spunandu-se despre cei care-si petrec timp protejandu-i pe cei dragi si nu numai, ca ei de fapt au nevoie de protectie, au nevoie de cineva care sa-i ocroteasca.

Mi s-a spus ca cele trei lucruri cel mai greu de rostit sunt:
1. Te iubesc.
2. Imi pare rau.
3. Ajuta-ma.

Am observat ca oamenii ce poarta haine in rosu au mai multa incredere in ei, sunt mai perseverenti, mai activi, mai hotarati.

Am simtit ca cei care imbraca haine in galben se bucura de frumusetea lor si asa cum razele soarelui ne incalzesc asa si ei, emana un placut si cald sentiment de bucurie…

I-am vazut pe cei care poarta negru, cum doresc sa treaca pe langa noi fara a fi observati, fara a deranja…cand de fapt s-ar bucura de ajutorul si intelegerea noastra…

Am observat si am simtit de nenumarate ori ca ajutorul dat se intoarce neinduplecat si niciodata singur, ci vine indoit, intreit chiar…si ca aproapeniciodata nu se intoarce din aceeasi sursa unde l-am oferit…asteapta-te mai putin si vei primi cat ai nevoie.

De foarte multe ori am intalnit oameni care se exprima destul de greu in fata altor oameni dar le e mult mai usor sa se exprime in scris, unde-si pot declara deschis ce simt … si pe de alta parte am observat ca efectul si valoarea declaratiilor e mult mai mare cand spui ceva direct, in fata…

Stiai ca atunci cand iti doresti ceva atat de mult incat sa crezi cu adevarat ca meriti, ti se netezeste calea spre a primi ce ai nevoie si dorinta devine realitate?

Nu trebuie sa crezi nimic din ce ai citit aici. Incearca si tu. Dar fa-o cu adevarat.

observatii mici detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *