Rasfat personal in weekend

Weekend-ul se apropie cu pasi repezi, iar oboseala si stresul acumulate in timpul saptamanii isi fac simtita prezenta. E cazul sa ne acordam atentie, sa avem grija de noi si de ce nu, sa ne rasfatam, daca in timpul saptamanii am omis acest detaliu.

Asadar, macar in una din cele doua zile de weekend va recomand sa lasati la o parte grijile si sa va rasfatati, pentru ca sigur o meritati din plin.

Uitati de curatenie, de lucrurile pe care trebuie sa le faceti si petreceti o zi cu voi insiva. Incepeti cu o baie calda (daca apa e foarte fierbinte nu e buna pentru organism), eventual cu multa spuma si muzica voastra preferata.

Continuati apoi rasfatul personal prin acordarea unei ingrijiri speciale corpului vostru: creme, machiaj, manichiura si de ce nu, un masaj daca aveti pe cineva langa voi care va poate face (sau puteti da o fuga pana la saloanele specializate).

Seara iesiti in oras cu prietenii la un vin fiert sau o ciocolata calda cremoasa. Daca nu aveti chef de iesit in oras, atunci un film bun sau o carte sunt alegerea perfecta.

Asadar sa lasam la o parte grijile si sa ne rasfatam!

rasfat personal de weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *