Cum sa devii mai buna in pat

Chiar daca titlul te poate face sa crezi ca articolul este unul in care vei invata sa devii mai buna in pat, ei bine, articolul nu se vrea a fi despre asta. Pentru ca nu ai cum sa “devii mai buna in pat” citind articole pe net.

Peste tot intalnim sfaturi despre cum sa facem x lucru pentru a ne innebuni partenerul, cum sa ne purtam pentru a fi mai bune in pat etc, dar de cele  mai multe ori ce citim pe net nu prea se aplica in relatii, pentru ca aici ne “lovim” de caracterul si personalitatea omului de langa noi.

Asadar, pentru a deveni mai bune in pat nu trebuie sa faceti sacrificii enorme. Trebuie doar sa vreti. E mai simplu decat toate sfaturile gasite in toate revistele: trebuie sa invatati sa fiti voi insiva, sa va apreciati pe voi si sa prindeti incredere in voi pentru ca lucrul asta va fi observat de partener si ii va placea. Pe langa asta, mai trebuie sa aveti dorinta si initiativa. In rest lucrurile decurg de la sine, pentru ca in relatie sunt doi oameni. Degeaba ne facem noi planul x, citit in nu stiu ce revista, sa-l innebunim pe partener si cand vrem sa-l punem in aplicare ne dam seama ca el nu e deloc atras de planul nostru.

Cel mai important e sa ne dorim cu adevarat si sa ne implicam.

cum sa devii mai buna in pat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *